Home » Doula » Doof / slechthorend en zwanger

Doof / slechthorend en zwanger

door | 16 sep, 2023 | Doula

Als je zwanger bent komt er best veel op je af. Zeker als het je eerste zwangerschap is.

Veel vragen en dingen om over na te denken

  • Wat vind ik belangrijk voor mezelf?
  • Wat wil ik voor mijn kindje?
  • Wat verwacht ik van mijn patner tijdens mijn zwangerschap, bevalling en daarna?
  • Hoe wili k het liefste bevallen?
  • Wat moet ik allemaal regelen?
  • Hoe ontspan ik het beste?
  • Hoe bereidt ik me het beste voor op alles wat er gaat komen?

Maar ls je doof of slechthorend bent is het nog weer een andere uitdaging om al deze vragen te beantwoorden en denk je vast aan hele andere dingen die jou helpen in je zwagerschaps avontuur.

Ik ben gebarentaalvaardig waardoor taal en communicatie sowieso geen probleem zijn en kan ook heel goed rekenig houden met wat jij nodig hebt op dat moment.  Ik kan je helpen met dingen regelen en voorbereiden zodat jij helemaal klaar bent om je kindje te gaan ontvangen en klaar bent om mama ( en papa ) te gaan zijn.

We spreken alles van te voren helemaal door en eventueel ga ik mee naar je afspraak met verloskundige of gyneacoloog. We zorgen dat je alle informatie hebt die belangrijk is en dat je op en top voorbereidt kunt beginnen als ( nieuw) gezin .

Tijdens de bevalling blijf ik bij je en steun je tot de kleine er is en je weer een beetje relaxed gesetteld bent. Hoe minder stress hoe beter de bevalling verloopt ik steun je en denk met je mee. Jij geeft aan hoe je het wilt en at je wensen zijn.

Samen gaan we voor de meest ontspannen en fijnste bevalling doordat jij de keuzes kunt maken die je graag wilt!

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

In de media

In de media

Er zijn verschillende artikelen in de media verschenen buiten mijn eigen blogs en social media om, Hieronder een paar voorbeelden: ARTIKEL IN HET...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin