Home » Tips » Hoe bereid jij je ideale bevalling voor?

Hoe bereid jij je ideale bevalling voor?

door | 9 jun, 2021 | Tips

< SAMENVATTING> Hoe bereid jij je voor op je bevalling? Waar moet je aan denken voordat het grote moment daar is? Wat is belangrijk voor jou en je partner? Wat is voor jou het perfecte plaatje? Denk bijvoorbeeld eens aan WAAR je wilt bevallen. Thuis? Geboorthehuis / hotel? Ziekenhuis? Waar ben jij het meest ontspannen? WIE wil je erbij hebben tijdens je bevalling? Alleen je partner? familie zoals je moeder, zus , tante? Wil je er een doula bij? En wat als er een medische ingreep ndig is? Wil je wel of geen pijnbestrijding? Welke keuzes maak je? Het is belangrijk om hier van te voren over na te denken. Wat is belangrijk voor jezelf en je baby? Het is jouw lichaam en en het is goed om hier eerst over na te denken en keuzes te maken. Ok bijvoorbeeld over wanneer de baby net geboren is. Wil je even rust? Wel of geen (familie) bezoek? Schrijft het op in je geboorteplan. Op het moment dat de bevalling begint en je al keuzes hebt gemaakt hoef je er minder / niet meer over na te denken. 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin