Home » Tips » Wat kun je als partner doen tijdens de bevalling?

Wat kun je als partner doen tijdens de bevalling?

door | 9 jun, 2021 | Tips

< SAMENVATTING> In deze video geef ik een paar kleine maar belangrijke tips om je partner te kunnen steunen tijdens de bevalling. Je kunt practische dingen doen zoals eten en drinken pakken, verzorgende dingen zoals washandjes pakken. maar je helpt je partner ook al door er gewoon te zijn en en vertrouwen te geven en aan te moedigen. Ook luisteren helpt al en vragen beantwoorden van anderen zoals de arts en familie zodat je partner daar geen zorgen om hoeft te maken. Soms helt het al om er gewoon te zijn en niet heel veel te zeggen of te doen. Een hand vasthouden of een knuffel geeft ook het gevoel “we doen dit samen ” Soms kun je ook helpen de weeen op te vangen door tegendruk te geven of een massage. Steunen in het wisselen van houdig is ook heel fijn. Een doula neemt het niet over van de parter maar is er om iedereen te steunen en de babay als team geboren te laten worden 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin