Home » Doula » Voeding en gezondheid

Voeding en gezondheid

door | 13 sep, 2021 | Doula

Als je goed voor jezelf wilt zorgen is het belangrijk om te kijken naar wat je LICHAAM EN GEEST precies nodig hebben! Voeding en emotionele gezondheid zijn belangrijk voor iedereen!! Juist rondom de zwangerschap kan het veel verschil maken omdat niet alleen jijzelf eet wat je eet maar je kindje ook.

Je lichaam bestaat uit cellen en die bestaan in een bepaalde verhouding uit vitamines, mineralen en bouwstoffen die ons lichaam iedere dag zeker nodig heeft. Als die in een goede verhouding met elkaar zijn kunnen de cellen optimaal functioneren en voelen we ons energiek en fit. Samen kijken we naar je voedingspatroon en geef ik je tips en adviezen in wat je zou kunnen doen om ervoor te zorgen dat je fysiek beter in balans bent.

Daarnaast is het goed om te kijken naar hoe sterk je je geestelijk voelt. Als er dingen spelen in je leven die spanning veroorzaken of je voelt je onder druk staan dan kan het zijn dat je daardoor uit balans bent. Door mijn steun en coaching help ik je dingen in een ander perspectief te zien en je sterker te voelen zodat je stress situaties beter aankan.

Zijn die 2 dan apart van elkaar??? NEE Ze werken juist nauw met elkaar samen! Als je geestelijk niet sterk bent zorg je meestal ook niet goed voor je lichaam en voel je je lichamelijk niet goed heeft dat ook invloed op je gedachtenpatronen en je geestelijke kracht. Ik kijk naar alle aspecten van de mens als geheel (holistisch). De combinatie van fysiek in balans zijn en energetisch in balans zijn heeft invloed op elkaar. We gaan samen aan de slag om op verschillende manieren aan de aspecten te werken waar jij op dat moment tegenaan loopt en wat jij op dat moment nodig hebt!

Ik werk hierbij graag met natuurlijke ondersteuning van producten op basis van Aloe Vera. Lees in mijn andere blog meer over de voordelen en unieke eigenschappen van deze plant! 

 

Over mij

Deze korte video’s en artikelen zijn bedoeld om je een idee te geven wat ik voor jou en je partner kan betekenen als doula.
Om je een indruk te geven van hoe ik te werk ga en waarin ik je allemaal kan ondersteunen en wat ik mee maak in mijn werk.
De video’s zijn in gebarentaal zodat ook doven en slechthorenden het allemaal goed kunnen volgen maar natuurlijk ben je als Nederlands of Engels sprekende ook heel erg welkom!

Veel plezier!

Gerelateerde artikelen

40 dagen support

40 dagen support

Yes! you did it! Je baby is er! En nu? Voor jezelf en je baby en je partner is er veel gebeurd en zeker als nieuwe ouder komt er eigenlijk best veel...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin